Olen Angelina

Tordilabori asutaja, koolitaja, õppekavade autor ja retseptide looja. Suure südamega kondiitrikunstnik, enda unikaalse stiili ja nägemusega. Põhiline kutsealane suund – biskviittordid, tassikoogid ja dekoor. Südamelähedased on vegan tordid ja pulgakoogid. Arvan, et tort on kunstiteos ja tahan jagada seda mõtet koolituste kaudu.

Huvi küpsetamise vastu tekkis 20 aastaselt, kui sõbra isa ütles “miks poest osta, kooki on ju nii lihtne ise teha”. Nii algasid iseseisvad katsetused koduköögis. Aastad hiljem armastus tortide vastu kasvas nii suureks, et kontoritööga tuli hüvasti jätta. Vahepeal lõpetasin pagar-kondiitri algõppe Tallinna Teeninduskoolis.

Tänaseks on mul töökogemus kondiitrina kohvikutes pea 4 aastat. Tortidele lisaks oli mul au koolitada uusi töötajaid ja olla praktikajuhendaja rollis. Täiendan pidevalt enda teadmisi kondiitrimaailma valdkonnas välismaa veebipõhistes koolides (Pauline Cake School, Awaken School, Alina2Cake) ja küpsetan koduköögis. Mul on suur kirg õpetamise ja rõõmu jagamise  vastu, seepärast ilmusidki esimesed veebipõhised kondiitrialased koolitused.

14

Aastat küpsetamist

Koduköögis. Katsetused, iseseisev õppimine, eksklusiivsed tellimustordid ja kaunistused.

15000+

Tehtud torti

Lisaks makroonid, saiakesed, pulgakoogid, ekleerid, puffid, desserdid ja suhkrumassist kujud.

400+

Õnnelikku õpilast

Nende seas tegutsevad kondiitrid, kohvikute omanikud ja vapustavad naised.

4

Aastat töökogemust

Tallinna parimates kohvikutes. Töömahuga 5-100+ torti päevas erineva raskusastmega.

Unistan sellest, et igas kodus oleks küpsetamine ja toidu valmistamine rituaal, mis soojendaks südameid suurtel ja tekitaks mälestusväärseid hetki väikestel.

Sinu koolitaja Angelina ♥