on õppida korrektselt ja kaasaegselt torti kokku panema
Koolitus on praktiline,
Õppekava:
- Toiduhügieen koduköögis
- Töövahendid ja tehnika
- Tooraine
- Tehnoloogia
Tund 1. Red Velvet
- Keeksibiskviit – küpsetamine, lahti lõikamine
- Kreem Mascarpone baasil ja tordi kokkupanek
- Tordi katmine ja silumine toorjuustukreemiga
- Lõppviimistlus “Akvarelltehnika”
Tund 2. Latte metspähklisiirupiga
- Pähkli-võibiskviit
- Töö želatiiniga ja toorjuustukreem
- Erinevate temperatuuride ja tekstuuride segamine kreemis
- Tordi katmine, silumine võikreemiga
- “Ombre” ja kreemitupsud
Tund 3. Kookosello
- Keeva vee biskviit
- Töö šokolaadiga kreemi sees
- Tordi katmine, silumine ja tekstuuri tekitamine
Tund 4. Meekook
- Meekoogitaigen
- Töö hapukoorekreemiga
- Karamelli keetmine (asendus poe omaga)
- Katmine võikreemi ja puruga
- Šokolaadikaunistus (lusikad)
Tund 5. Banaani-karamellitort
- Šokolaadibiskviit
- Karamelli keetmine (asendus poe kondenspiima karamelliga soovi korral)
- Tordi katmine “half-naked” stiilis
- Nirisev karamell ja kreemitupsud
Tund 6. Topelt šokolaaditort
- Keeva vee šokolaadibiskviit
- Valge ja piimašokolaadikreemid
- Kõrge tordi kokkupanek
- Piimašokolaadi ganache katmiseks
- Nirisev šokolaad ja kreemitupsud
Tund 7. Maasika-rabarberitort “Suvi kestab veel”
- Klassikaline biskviit rabarberi tükkidega
- Marjapüree valmistamine, moosi keetmine, täidise valmistamine (confit ehk marjatäidis želatiiniga)
- Kreem jogurti baasil
- Tordi katmine, silumine ja tekstuuri tekitamine
- Värsked marjad tordil, kinnitamine
- Beseerulli õppetund
- Gluteenivaba biskviidi retsept Rafaello tordile
*Ainult kodutööga paketis
Videotunnid on eelsalvestatud. Peale tasumist saad e-mailile kirja lingiga videotunnile ja sellega kaasnevale materjalile (allalaetav). Ligipääs ei avane kohe kõikidele õppetundidele. Nädalas valmistame 1 tordi, meilid tulevad kolmapäeviti. Nii on sul iga tordi peale keskmiselt 7 päeva. Kokku on arvestatud 7 õppenädalat. Lisaks on antud järelvaatamise periood, et saaksid kõik asjad järgi teha või vaadata veel kord üle. Koolitus on ajaliselt piiratud just tulemuse saavutamiseks. Pikk vaatamise periood pole kunagi hea, tean enda pealt.
Peale koolitust jäävad kõik kirjalikud õpetused ja retseptid Sinuga. Tähtis on need alla laadida. Tegemist pole tavaliste retseptidega, vaid hoolikalt konspekteeritud õppetundidega. Soovi korral saab neid välja printida, et oleksid alati käepärast köögis.
Õppekava
Õppekorraldus ja kvaliteedi tagamine
Tulemus
Saad 3 kindlat kattekreemi retsepti;
Oskad valmistada baaskreeme ja -täidiseid;
Tead, kuidas töötada želatiini ja tärklisega;
Oskad torti korrektselt ja sirgelt kokku panna;
Ei karda sulatada šokolaadi ja keeta karamelli;
Oskad katta ja siluda torti kaasaegse meetodi järgi;
Oskad küpsetada 7 erinevat biskviiti ja tead, mida nendega edasi teha;
Tead kus osta toorainet, töövahendeid ning järgid hügieeninõudeid enda köögis;
Valdad erinevaid baasviimistluse ehk -dekoori tehnikaid ning oskad torti kaunistada
Sulle jäävad kõik õppematerjalid (va videod). Soovi korral saab neid välja printida, tuleb korralik raamat välja.
Saad endale kontrollitud ja tõesti toimivaid retsepte
Koolitaja
Angelina Sorgina
-
Koolitaja ja tordikoolituste õppekavade autor
-
Tordikunstnik ja Tordilabori asutaja
-
Magusate ja vegan retseptide looja
-
Koolitas välja üle 400 õppija (sh praktikandid ja töötajad)
-
Töökogemus kondiitrina kohvikutes pea 4 aastat
-
Koduköögis küpsetamise staaž 14 aastat
Vali endale sobiv koolitusvorm
Uus grupp alustab tööd 14.10.2024. Koolitus toimub viimast korda.
Küsimusi saad esitada SIIN