PRIVAATSUSPOLIITIKA

Tordilabor OÜ kliendiandmete töötlemise põhimõtted

 

Kes on klient?

Isik, kes on astunud Tordilabor OÜ-ga lepingulisesse suhtesse.

Mis on kliendiandmed?

Kliendiandmed on igasugune informatsioon, mis on Tordilabor OÜ-le oma kliendi kohta teada.

Isikuandmed, mida www.tordilabor.ee veebilehel töödelakse:

  • ees- ja perekonnanimi
  • e-postiaadress
  • telefoninumber
  • aadress (tänav, linn, postiindeks)
  • kodulehel tehtud tehingute andmed

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine

  1. Kliendiandmeid töödeladakse selleks, et täita kliendiga sõlmitud lepingut, paremini mõista klientide ootusi ning pakkuda kliendile sobivaid teenuseid ning kaitsta oma rikutud või vaidlustatud õigusi.
  2. Kogutud isikuandmete abil saab Veebipood teavitada klienti uutest pakkumistest veebilehel.
  3. Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-posti aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse töötlemiseks ning teenuse/veebipõhise toote ostjale osutamiseks ja edastamiseks.
  4. Kliendiandmed on salajased. Neid ei väljastata kolmandate isikutele ilma kliendi eelneva nõusolekuta, v.a seadustes ettenähtud juhtudel.
  5. Ostuajaloo andmed (ostu kuupäev, kogus, toode/teenus ja ostu sooritamiseks vajalikud kliendi andmed) kasutatakse juriidiliste kohustuste täitmiseks (raamatupidamine) ja ostetud toodete/teenuste statistika tegemiseks.

Kuidas muuta oma kliendiandmeid ja taotleda nende töötlemise lõpetamist?

Kliendil on õigus tutvuda oma kliendiandmetega e-posti info@tordilabor.ee vahendusel. Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist ja/või kogutud andmete kustutamist, kui vastav õigus tuleneb isikuandmete kaitse seadusest või muust õigusaktist. Kui soovid oma kliendiandmete töötlemise kohta põhjalikumat infot või andmete kustutamist, siis kirjuta info@tordilabor.ee