Tordilabor OÜ müügi- ja kasutustingimused

Üldsätted

1.1 Veebilpoe www.tordilabor.ee (edaspidi Veebipood) omanik on Tordilabor OÜ (registrikood: 16271050, KMKR EE102391468), aadressiga Kollane 8-10, 10147 Tallinn.

1.2 Veebipoe kasutamisega ja koolituste ja teenuste ostmisega kinnitab Klient oma nõustumist veebipoe kasutustingimustega ja muu kliendi jaoks kättesaadavaks tehtud informatsiooniga.

1.3 Veebipõhiste koolituste ja töötubade ligipääsu lingid ja paroolid on isikupõhised ning neid on keelatud jagada kolmandate isikutega. Jagades antud informatsiooni kolmandate isikutega, riskib Klient kaotada ligipääsu videotundidele igaveseks.

1.4 Klient kinnitab veebipoe kasutamisega, et kõik tema esitatud andmed ja antud kinnitused on õiged.

1.5 Veebipoel on õigus jätta kliendi korraldus täitmata, kui klient ei ole täitnud veebipoe tingimusi, veebipoe poolt teatavaks tehtud juhiseid või korraldusi (näiteks kui klient ei ole võimeline tõendama ostu sooritamist).

Veebipoe kasutamine

Klient on kohustatud sooritama ostud ja muud toimingud vastavalt käesolevatele kasutustingimustele ning veebipoes kuvatud kasutusjuhistele. Klient kohustub iga toimingu tegemisel ja andmete sisestamisel hoolikalt kontrollima tema poolt antavaid andmeid ning vastutama edastatud esitatud andmete õigsuse eest.

Hinnainfo

  1. Kõik veebipoes toodud hinnad on esitatud eurodes ja sisaldavad käibemaksu 20%.
  2. Veebipood jätab endale õiguse teha müügihindades muudatusi.

Tellimuse vormistamine

  1. Ostu sooritamiseks tuleb lisada soovitud tooted (koolitus, töötuba, teenus) ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks tuleb täita kõik nõutud andmeväljad. Ekraanile kuvatakse tasu suurus, mille saab tasuda panga ülekandega e-postile saadetud arve alusel.
  2. Kontrolli sisestatud andmed hoolikalt, sest sellest sõltub õigeagne ja ilma tõrgeteta tellimuse töötlemine veebipoe poolt.
  3. Tellimus jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest veebipoe arvelduskontole.
  4. Veebipoes sooritatud tellimusi käsitletakse tööpäevadel (E−R 9.00−17.00). Kui tellimus esitatakse reedel pärast kella 17:00, vormistatakse tellimus järgneval esmaspäeval.

Taganemisõigus ja vaidluste lahendamine

  1. Ostetud koolitused, töötoad ja teenused tagasi ei osteta ja ümber ei vahetata. Erandiks on, kui koolitus või muu teenuse osutamine jääb ära koolitajast tingitud põhjustel.
  2. Kliendi ja veebipoe vahel käesolevast lepingust tulenevad vaidlused lahendatakse läbirääkimiste teel e-posti kaudu info@tordilabor.ee. Tarbijal õigus pöörduda tarbijakaebuste komisjoni poole, kui Veebipood on keeldunud Tarbija kaebust lahendamast või Tarbija ei ole nõus Veebipoe pakutud lahendusega ja leiab, et on rikutud tema õigusi või kahjustatud tema huve, võib Tarbija esitada kaebuse tarbijakaebuste komisjonile Tarbijakaitseameti kaudu või kohtule.