Maitseb suurepäraselt magusamate marjadega, kuna puding ise on pähkline, kreemjas ja mahe. Vajadusel korrigeeri magusust enda maitse järgi. Kui marju pole plaanis lisada, siis soovitan siirupit rohkem panna.
KOOSTISOSAD:
Kogus – 4-le
- Maapähklivõi 120 g
- Kookospiim (17-19%) 1 purk
- Vahtrasiirup 40-60 g*
- Maisitärklis 15 g
- Külmutatud vaarikad 1-2 peotäit
*Kui oled suurem magusasõber, siis lisa julgelt 60-70 g.
Kaunistamiseks sobivad hästi värsked või külmkuivatatud vaarikad ja kookoslaastud.
VALMISTAMINE:
- Kaalu kõik potti (va vaarikad) ja pane keskmise või keskmisest kõrgema kuumusega pliidile. Pidevalt segades, lase pakseneda pudingu konsistentsini, et vältida tükkide tekkimist. Kontrolli valmidust – kasta lusikas massi ja tõmba sõrmega lusika tagumisel otsal joon. Kui see jääb alles, siis puding on valmis.
- Vala koheselt klaasidesse – pool kogusest põhja, külmutatud vaarikad ja peale ülejäänud puding. Lase veidike jahtuda, seejärel kileta pealt ära (kile vastu pudingut) ja tõsta külmkappi vähemalt 4 tunniks.
- Kaunista värskete marjadega ja naudi.
Magusat isu!