Koolitus on just Sulle, kui:
Koolitusel õpid
valmistama lihtsaid, pilkupüüdvaid ja igale maitsele sobivaid kooke,
et valmis kook püsiks ilus ja isuäratav.
Töövahenditeks on käsi- ja saumikser, köögikaal, koogivormid, koogialused (taldrik sobib kah), väike pott, kausid, spaatel, lusikad. Kasuks tuleb peenestaja, aga ka ilma selleta saab hakkama.
- Mango-vaarikakook – õhuline mango-jogurtikreem küpsisepõhjal. Töö želatiiniga, õige vahustamise protsess.
- Maasika-kohupiimakook – maitsev kohupiimakook, mis viib lapsepõlve. Püree valmistamine, töö želatiiniga.
- Avokaado-laimikook (vegan, gluteenivaba) – kerge ja suvine. Mis on “vegan kook” ja kuidas saada see isuäratavaks. Töö siiditofuga.
- Maapähklivõikook (vegan) – kreemjas “juustukoogi” täidis. Kõrged küpsisepõhja servad, stabiilne täidis, töö siiditofuga.
- Šokolaadi-toorjuustukook – hea suussulav toorjuustukook, mida võiks igaüks osata teha. Töö šokolaadiga.
Kuidas õppimine veebis käib?
Videotunnid on eelsalvestatud. Peale ostu sooritamist saad e-mailile kirja ligipääsuga kõikidele videotundidele (kui koolitus on alanud) ja sellega kaasnevale materjalile (allalaetav). Tunde saad vaadata endale sobival ajal ja kohas nii palju kui soovid, sõltumata teistest õppijatest ega koolitajast.
Peale liitumist jäävad kõik kirjalikud õpetused ja retseptid Sinule. Tähtis on need alla laadida. Tegemist pole tavaliste retseptidega, vaid hoolikalt konspekteeritud õppetundidega (koos piltidega). Soovi korral saab neid välja printida, et oleksid alati käepärast köögis olemas.
Tulemus
Saad 5 töötavat ja kontrollitud retsepti
Oskad valmistada põhjasid ning täidiseid, mis ei vaja küpsetamist
Tead, kuidas töötada želatiiniga
Oskad kooki õigesti vormi sees “ehitada” ja hiljem muredeta vormist ka välja saada
Oskad kaunistada kooki minimalistlikult ja maitsega
Ei karda sulatada šokolaadi ja tead kuidas seda kreemi sisse õigesti segada
Tead, mis on “vegan” kook ja mida piimatoodete asemel toorainena täidises kasutada
Sulle jäävad kõik kirjaliku õppematerjalid. Soovi korral saab neid välja printida, tuleb korralik raamat välja
Koolitaja
Angelina Sorgina
-
Tordilabori asutaja, koolitaja ja õppekavade autor
-
Magusate ja vegan retseptide looja
-
Koolitas välja üle 400 õppija (sh praktikandid ja töötajad)
-
Töökogemus kondiitrina kohvikutes pea 4 aastat
-
Koduköögis küpsetamise staaž 14 aastat
Vali endale sobiv pakett
Koolitusega saab liituga iga hetk!
Lisaküsimusi saad küsida SIIN